La dissenyadora Anna Aromir, reconeguda als Premis Nacionals a la Moda

La santcugatenca ha estat premiada per la seva col·lecció d'hivern de roba infantil d'alta qualitat amb un conte al darrere

La dissenyadora santcugatenca Anna Aromir ha guanyat el Premi Nacional a la Moda i l'Excel·lència Enpresarial Prenamo 2016 per la seva marca de roba infantil Anguè Anguè. Es tracta d'uns premis que atorga l'organització Ande (Asociación de Nuevos y Jóvenes Diseñadores Españoles) i que es van lliurar el 3 de març al Museo del Traje de Madrid.

El jurat selecciona els nominats als premis entre les 6.000 marques que coneix a les fires professionals espanyoles. Angué Angué participava de la Fira Little que es va celebrar dins el Momad Metrópolis al mes de febrer a Madrid.

Anguè Anguè és una marca de roba infantil d'alta qualitat i km0 (tot fet amb el millor cotó pentinat als tallers de la província de Barcelona) que es caracteritza bàsicament perquè cada col·lecció comença amb un conte que escriu i il·lustra Aromir.

A partir d'aquest conte, s'estampen les il·lustracions a les peces de la col·lecció. Cada peça, per tant, té una història al darrere. El premi per Aromir ha estat per la seva col·lecció d'hivern basada en el conte Anguè Anguè al món dels somnis.

 
Comentaris

Destaquem