contingut promocionat
beth rosell coach logo

 

 

La dona als 40: l'edat perfecta per reinventar-se i seguir

La coach Beth Rosell ofereix orientació i acompanyament a dones joves de 40 anys

Sí. Ets dona i tens més de 40 anys. I què. Els homes als 40 entren en una dècada on se’ls reconeix un atractiu i un saber estar molt seductor. Què passa amb nosaltres? La societat estigmatitza les dones madures i poques vegades parlem obertament i amb naturalitat d’aquesta etapa vital tan plena de canvis físics i psicològics.

L’inici de la menopausa, el sostre de vidre professional, els somnis oblidats de joventut, els fills que no et necessiten com abans, la relació de parella que ja no et fa tan feliç… Et sents sola. I gran. I ho pateixes en solitud.

Però no tens per què sentir-te així. A partir dels 40 comença la teva gran etapa vital: ets prou gran com per saber qui ets, què vols i amb qui vols compartir el teu temps i prou jove com per a poder aconseguir-ho. En el fons, és la teva decisió. Tu esculls la vida que vols viure. Aprofita el teu moment. I si et resulta difícil iniciar el camí tu sola, un procés de coaching et pot ser molt alliberador.

Contacta amb la coach Beth Rosell. Podràs sentir-te de nou viva, feliç. Empoderada. Ets en una etapa perfecta per a reinventar-te i seguir. Aprofita-la.

web: www.bethrosellcoach.com

correu electrònic: info@bethrosellcoach.com

telèfon: 682 634 638

Sessions de coaching per prendre major coneixement de si mateix FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem