La Facultat d'Educació de la UIC es trasllada a Sant Cugat

El Campus de Sant Cugat de la UIC està situat al costat de l'Hospital General de Catalunya

La Facultat d'Educació de la Universitat Internacional de Catalunya es traslladarà el curs 2018-2019 de Barcelona al Campus Sant Cugat. El motiu, segons ha explicat la institució en un comunicat, és oferir als alumnes un espai que "afavoreixi una formació capdavantera com a futurs mestres i respondre millor a les demandes d'innovació que planteja l'educació al segle XXI".

El Campus Sant Cugat, que se situa al costat de l'Hospital General de Catalunya i que ja ofereix graus en medicina o infermeria, té 18.356 m2, un total de 47 aules i seminaris, instal·lacions dotades de les tecnologies més avançades, sis gimnasos i una nova biblioteca amb 322 places. La UIC és una universitat privada.

Segons la universitat, el trasllat serà molt positiu per a la formació dels futurs mestres: “Estem convençuts que aquest canvi potenciarà la seva formació. Els alumnes d'educació compartiran espai amb psicòlegs, fisioterapeutes, metges, infermers, odontòlegs i bioingenieros. Professionals amb els quals podrem treballar les diferents necessitats que requereix una escola inclusiva i compartir avanços de la neurociencia relacionats amb l'aprenentatge i l'educació. Tot això serà una experiència molt enriquidora per als alumnes”.

El trasllat de la facultat no serà immediat. Es farà a mitjan curs 2018-2019, una vegada es garanteixi que les instal·lacions estan totalment adaptades a les necessitats de la Facultat d'Educació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem