La Farga i La Vall lliuren els premis Aude!

El nou projecte educatiu incorpora noves metodologies pedagògiques

Els centres educatius La Farga i La Vall lliuraven aquest dijous, 21 de setembre, els premis Aude!, uns guardons atorgats a persones i entitats que exemplifiquen els valors de les línies estratègiques del projecte educatiu Aude! que desenvolupen ambdós centres.

Un projecte incorpora noves metodologies pedagògiques als fonaments clàssics de l'educació, perquè facilitin l'adquisició de coneixements i el desenvolupament de les competències necessàries per ser feliços i fer feliços els altres i viure en plenitud al nostre món.

Com explicava durant la cerimònia, celebrada al Teatre-Auditori, la Consellera Delegada de la Institució, Teresa Martínez, l'objectiu és buscar una "educació innovadora i integral que prepari els alumnes en les habilitats i competències necessàries per assumir amb èxit nous reptes i contribuir èticament en el món en què vivim".

Els quatre eixos del projecte, pels quals es van premiar quatre persones i entitats que en representen els seus valors, són el lideratge ètic com a motor per ser agent de canvi i trobar la felicitat, amb el qual es va premiar el Fundador del Grupo Intercom Antonio González-Barros. Pel que fa a l'eix Preparats per al canvi, es va reconèixer Alex Lopera i Borja Rosell, antics alumnes de l'escola i fundadors de Verse.

En l'àmbit de Competència Global, es va premiar el Director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) Vicenç Villatoro. Finalment, pel que fa a Compromís Social, es va reconèixer l'ONG Activa Open Arms.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, qui va cloure l'acte.

 
Comentaris

Destaquem