La Festa Major 2016 ja té cartell

La proposta guanyadora l'ha realitzat el santcugatenc David Feliu

El santcugatenc David Feliu ha estat el guanyador, d'entre 52 propostes, del concurs de cartells per la Festa Major 2016, que se celebrarà entre el 28 de juny i el 3 de juliol. 

Sota el nom de 'Festa' i amb el pseudònim de 'Hound', la proposta del santcugatenc ha estat inspirada en les tradicions més arrelades del municipi, com el Paga-li Joan i en l'entorn del Parc Natural de Collserola

Segons l’autor “la mescla de colors simbolitza la unió de persones, sigui quina sigui la seva forma de ser, el seu color o la seva raça. He fet un cartell que barreja l’antic amb el modern, les races i les classes socials, perquè tothom es reuneix per viure la Festa Major de Sant Cugat”. 

La imatge s’adaptarà a tots els formats de comunicació que necessita la Festa Major com el programa de la festa, el cartell de l’arrossada, el cartell del Paga-li Joan, les pancartes per als escenaris i les aplicacions gràfiques per a l’APP de la Festa Major i les adaptacions per a les xarxes socials.

David Feliu rebrà una dotació de 1.000€ i la posterior elaboració de tots els productes i elements comunicatius està valorat en 5.000€. En segon lloc del concurs ha quedat l’obra d’Álvaro Pérez, amb pseudònim ‘Claustromorphic’ i en tercer lloc el cartell d’Enric Muñoz amb el pseudònim ‘Finestra de la Festa Major’.

El cartell guanyador, els finalistes i els seleccionats pel jurat seran exposats durant les dates pròximes a la Festa Major al Centre d’Art Maristany.

Imatge sencera del cartell
 
Comentaris

Destaquem