La Festa Major Alternativa de Sant Cugat prepara 10 accions reivindicatives

El col·lectiu encarregat de les festes majors alternatives denuncia un model de ciutat "absurd" i "excloent"

El col·lectiu organitzador de la Festa Major Alternativa de Sant Cugat (FMA Sant Cugat) ha decidit dur a terme 10 accions reivindicatives per denunciar un model de ciutat "absurd" i "excloent". Ho ha expressat en un comunicat aquest diumenge 13 de maig, en el que critica en clau d'humor el model del "Sant Cugat de la #Smartcity" com a forma de presentar la seva campanya per les FMA d'enguany.

"Ja fa 10 anys que un grup de joves santcugatenques vam decidir començar a crear alternatives al model d'oci existent a Sant Cugat, i en concret, a construir una Festa Major Alternativa que ens representés a totes", pot llegir-se al text on l'organització crítica bona part dels aspectes del model de ciutat que s'està duent a terme a Sant Cugat del Vallès. Entre d'altres, la FMA posa el focus en l'habitatge, la videovigilància, i el control del soroll a les terrasses.

Des de la corrupció en augment fins a l'increment en la quantitat de zona blava, el col·lectiu destaca en el seu escrit tota "una sèrie d'esdeveniments del tot surrealistes" que s'han produït a la ciutat. També expliquen que "hem vist fets absolutament paranormals: a la vegada que es demostrava que el PAV3 va construir-se a còpia d'enriquir les butxaques de CDC, el passat 3 d'octubre l'alcaldessa cridava que 'els carrers seran sempre nostres' davant les multituds".

Per això, el col·lectiu ha indicat que han decidit prendre's el "panorama santcugatenc" amb humor: "ridiculitzarem Sant Cugat amb 10 accions per denunciar deu de les infinites problemàtiques del model de la nostra estimada ciutat". Des de la FMA Sant Cugat, criden a l'atenció ciutadana davant aquestes futures mesures, que no han detallat, tot i que ja han penjat la seva primera acció a les xarxes socials:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem