La Festa Major Alternativa denuncia que se'ls vol canviar d'espai i inacció del Govern

Els representants de la Festa Major Alternativa asseguren que "la intenció de l'Ajuntament és tornar a canviar l'espai" i el fet que "el govern vol que la confirmació es faci després de les eleccions"

Els membres que organitzen la Festa Major Alternativa es mostren molestos amb l'equip de govern, ja que asseguren intuir que el consistori planteja tornar a canviar-los d'espai - l'any passat van ser a la Rambla del Celler - durant els dies de Festa Major i, a més, segons expliquen, "la confirmació de l'espai no la vol fer l'equip de Govern, sinó que volen que passi al nou Govern, després de les eleccions". Aquest fet deixaria sense marge de temps als organitzadors per preparar la Festa Major Alternativa: "Una decisió que suposaria impedir, de facto, la Festa Major Alternativa", deien des del seu compte de twitter.

En aquest sentit, els representants de la Festa Major Alternativa es mostren contraris al canvi d'ubicació i, sobretot, exigeixen responsabilitat a l'equip de Govern perquè faci la confirmació abans de les eleccions: "No ens agrada que ens tornin a canviar de lloc, una altra vegada, i és una responsabilitat de l'equip de Govern, han de prendre ells la decisió i no entenem perquè no la prenen".

Denuncien motius polítics

D'altra banda, des de la Festa Major Alternativa asseguren que si la voluntat de fer-los canviar d'espai rau en arguments tècnics, estan "oberts a discutir-ho i parlar-ho", però asseguren que "es veu una clara intenció política" pel fet que "som qui som, i som crítics amb el Govern i el model de ciutat", afirmen. De fet, asseguren "complir amb escreix la normativa i qüestions tècniques, treballant a més amb qüestions de violència masclista".

En aquest sentit, són contundents: "El problema som nosaltres i el nostre projecte polític autogestionat, inclusiu, comunitari, feminista, antifeixista, antiracista, de proximitat i popular que defensem i defensarem", diuen. "D'aquí venen les traves constants, les reubicacions i la voluntat d'allunyar-nos del centre del poble. Però no podeu tractar d'evadir prendre aquesta decisió. Volem les cartes sobre la taula", afegeixen.

Tot i les dificultats i el fet que si l'equip de Govern no confirma la ubicació, després serà molt difícil fer la Festa Major Alternativa per una qüestió de temps, els organitzadors expliquen que no es quedaran "de braços plegats".

 
Comentaris

Destaquem