La Festa Major Alternativa es farà a la rambla del Celler

En els pròxims dies l'organització farà públic el programa

La Festa Major Alternativa de Sant Cugat torna a canviar d'escenari. Enguany no se celebrarà als Jardins de la Penya Regalèssia, on va ser ubicada l'any passat, sinó que es farà a la rambla del Celler, concretament al parc que hi ha a l'altura del Passeig de Francesc Macià.

Andreu Massafret, membre de l'assemblea, ha assegurat que aquesta ubicació era la que havien demanat després que l'Ajuntament els proposés una altra ubicació més allunyada del centre. "És una bona notícia a mitges. A nosaltres ens estava bé els Jardins de la Penya Regalèssia però des de principis d'any ja sabíem que no podria ser".

Amb la incògnita de la ubicació resolta i el cartell tancat, ara només queda que es faci oficial el programa complet que s'ha decidit de forma assembleària. Una festa que enguany farà una crítica a les dificultats d'accés a l'espai públic de les entitats. De fet, l'Assemblea de la FMA ha engegat un concurs de cartells que consisteix en adaptar cartells de pel·lícules antigues de terror en clau d'humor polític.

La Festa Major Alternativa, en la seva vuitena edició, durarà quatre dies, de dimecres a dissabte, coincidint amb la Festa Major de Sant Cugat que se celebra del 28 de juny al 3 de juliol. El model seguirà sent el mateix dels últims anys, amb concurs de truites i concerts a la nit, i la Batalla de Penyes, entre altres propostes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem