La Festa Major de Mira-sol i el festival de cinema protagonitzen el cap de setmana

Després de la Festa Major de Sant Cugat, l'activitat no s'atura aquest segons cap de setmana de juliol

L'activitat continua aquest cap de setmana a Sant Cugat, després d'haver celebrat la Festa Major de la ciutat. Aquest cop ens traslladem als districtes per viure la festa, però també ens arriben propostes al centre.

El TOT Sant Cugat reuneix aquestes propostes a la seva agenda d'activitats, i te'n fa un resum per a que puguis triar!

Festa Major de Mira-sol

Festa Major de Mira-sol: bicicletada popular. Sortida Casal. FOTOS: Lali Puig

El barri de Mira-sol celebra del 8 al 10 de juliol la seva Festa Major. Ho fa amb una vintena d'activitats al voltant del Casal del barri, pensades per viure-les en família.

El tret de sortida el donarà el pregó, enguany a càrrec d'Els Pastorets de Mira-sol, aquest divendres, 8 de juliol. Entre d'altres activitats, destaca la representació de l'obra de teatre Arriba el sr. President, el mateix dia a les 21.30 hores, o la festa infantil de dissabte al matí.

També hi haurà Fira d'Intercanvi dissabte, o la tradicional bicicletada popular de diumenge.

Consulteu tota la programació.

Sant Cugat Fantàstic

La segona edició del Sant Cugat Fantàstic tindrà lloc del 7 al 10 de juliol FOTO: Lali Puig

El cinema també arriba amb molta força aquest cap de setmana a Sant Cugat. Ho fa amb la segona edició del Festival de Cinema Fantàstic i de Terror, el Sant Cugat Fantàstic, que se celebra del 7 al 10 de juliol a l'entorn de Cinesa i del Teatre-Auditori.

A més de 38 projeccions entre pel·lícules i curtmetratges, durant el festival s'han previst nombroses activitats complementàries. Entre elles, la xerrada sobre "Què li passa pel cap a un psicòpata?" d'aquest divendres, a les 20 hores, o la zombie walk de dissabte al vespre.

Tot el que ofereix el festival, ho trobaràs al TOT.

Més propostes

La Unipau organitza diverses activitats en favor de la pau i els drets humans. FOTO: Lali Puig

A banda de les activitats ja apuntades, aquest cap de setmana se celebra el 31è Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), que enguany es titula “Les conseqüències dels conflictes armats”.

A més, aquest divendres hi ha la primera sessió del Liceu a la fresca amb la projecció de La Bohème a les 22 hores, i dissabte al matí, Mercat de Pagès.

Totes les activitats les trobaras a l'agenda del TOT Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem