La Festa Major de Sol i Aire torna aquest cap de setmana

El barri de Sol i Aire celebrarà la Festa Major aquest cap de setmana, entre divendres 29 i diumenge 31 de juliol

Aquest cap de setmana torna la Festa Major de Sol i Aire amb tres dies de gresca. El pregó donarà el tret de sortida el divendres, 29 de juliol, i el pica-pica de fi de festa posarà punt i final a la celebració el diumenge, 31 de juliol.

El pregó, a càrrec de Clara Rovira Lage, ambientòloga i oceanògrafa, inaugurarà, a les 21 hores, el cap de setmana de festa. Tot seguit, Nataraja farà una actuació ambientada en Bollywood i les danses de l'Índia i, en acabar, es farà l'exposició d'horts i collites dels veïns de Sol i Aire. La primera diada de Festa Major acabarà amb el sopar de germanor a les 22.30 hores i el ball a la fresca amb una actuació de l'orquestra Angeles 3-40 a mitjanit.

La festa infantil amb jocs varis i d'aigua iniciarà el segon dia de la celebració del barri a les 17.30 hores i acabarà amb una xocolatada amb pastes, fruita i llaminadures per a tothom.

L'últim dia de gresca, diumenge 31, el Dr. Bernat de Pablo, metge del CAP de Valldoreix, farà un curset d'utilització del desfribril·lador a les 11 hores per a tots els interessats. Al migdia es faran les pràctiques del grup d'Autoprotecció Sol i Aire i, una hora més tard es donarà la benvinguda al grup d'Autoprotecció Junior. Finalment, el pica-pica de fi de festa i el sorteig d'un regal al soci acomiadaran la Festa Major.

 
Comentaris

Destaquem