La Fira d'Entitats posa el punt final a la 42a Festa de Tardor

La 42a edició de la Festa de Tardor, que se celebra aquest cap de setmana, commemora el centenari de l'arribada dels Ferrocarrils a Sant Cugat

La tradicional Fira d'Entitats posarà el punt final a la 42a edició de la Festa de Tardor, aquest diumenge, 29 d'octubre.

Enguany, la festa coincideix amb la commemoració de l'arribada dels Ferrocarrils al municipi, ara fa 100 anys. Per això, sota el lema 'No perdis el tren!', el manifest de la Festa de Tardor d'aquest any farà una reflexió de la importància que ha tingut sobre Sant Cugat l'arribada del tren. En aquest sentit, el membre de la comissió de la Festa de Tardor Jordi Casas ha destacat que "la reflexió final del manifest és el fet de no perdre el tren, com diu el lema. De continuar evolucionant com a ciutat i continuar treballant".

Tot i això, la Festa de Tardor sempre ha tingut un missatge reivindicatiu. En aquest cas, Casas ha afegit que la reivindicació anirà cap a la petició que es millorin les tarifes del tren.

Programació de diumenge

La jornada començarà a les 10.00 h amb la Fira d'Entitats, que s'allargarà fins a les 14.00 h  i tindrà lloc a la plaça d'Octavià. Com cada any el TOT Sant Cugat estarà present a la fira. Enguany, sortejant diversos sopars i entrades per al cinema.

També entre les 10.00 i les 14.00 h hi haurà una Cursa d'Orientació als Jardins del Monestir. Un altre dels punts destacats de la Festa de Tardor és la lectura del manifest. Aquesta tindrà lloc a les 11.30 h i a les 13.00 h, a la plaça d'Octavià.

Coincidint amb els actes del centenari de l'arribada del tren, a les 11.30 h tindrà lloc a la plaça d'Octavià, la Festa del Centenari. Una cita per a tota la família amb tot tipus d'activitats.

Entre les 11.00 h i les 13.00 h, a la Creu de Terme tindrà lloc el Superdictat que organitza Plataforma per la Llengua. Ja a les 12.00 h, a la plaça del Rei, el Centro Castellano Manchego oferirà Migas Manchegas.

La 17a edició de Pedra i Sang també estarà present durant la jornada. A les 11.00 h a la Casa de Cultura s'oferirà un assaig obert de l'obra i a les, 13.00 h a la plaça d'Octavià, es farà la presentació d'aquesta edició.

Des de les 11.00 h del matí fins a les 18.00 h de la tarda, la plaça de l'Om també s'omplirà d'activitats. Zumba, espectacle de Cheerliding, exhibició de l'escola de balls de saló i concerts ompliran d'activitat la plaça.

La 42a edició de la Festa de Tardor posarà el punt final amb el concert de la Lira, 'La maquinista', que tindrà lloc a partir de les 18.00 h a la plaça de l'Om.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem