La Floresta celebra l'arribada de la primavera amb molta festa

Jocs infantils, música i teatre

La Floresta ha celebrat l'entrada a la primavera amb una festa durant tot aquest dissabte, 7 d'abril, amb activitats per a tots els públics. Petits i grans han gaudit d'un dia marcat per l'amenaça de pluja però que finalment ha aguantat. Una festa organitzada pel bar Can Tina amb la col·laboració de La Tasqueta, el Senglar Cultural i l'Ajuntament de Sant Cugat i que s'havia de celebrar el passat 24 de març però que finalment es va ajornar per la pluja i s'ha celebrat aquest cap de setmana.

La festa s'ha desenvolupat a la plaça de Josep Playà, amb la voluntat també de dinamitzar aquest entorn situat a dalt de l'estació de Ferrocarrils de la Floresta. A les onze del matí ha començat l'activitat amb mercat d'artesans i cultivadors. Cap al migdia, els nens i nenes del barri han estat protagonistes amb una gimcana infantil amb proves de tota mena.

La música ha pres el relleu a partir de les tres de la tarda, amb les actuacions de l'Orquestra Ermezinde, Suno, Dj Cakye Roots i cabaret amb Pedriño Malabares. La jornada es tanca amb teatra a la UREF.

FOTOS: Paula Galván

 
Comentaris

Destaquem