Cinc candidatures donen suport a La Floresta Parla

UASC, ICV-EUiA, CUP-PC, PSC i ERC-MES han estat els partits que han donat suport a la plataforma veïnal

La plataforma veïnal La Floresta Parla ha agraït el suport dels partits que han signat el document La Floresta que volem, en un comunicat de premsa. Els partits que han signat la petició han estat UASC, ICV-EUiA, CUP-PC, PSC i ERC-MES; C’s, tot i que no ha signat, ha fet saber que coincideix amb les peticions, i CiU, PP i VOX no han fet arribar cap mena de resposta, informa el comunicat.


La Floresta que volem és una petició dirigida a l’objectiu de millorar les relacions entre el barri de la Floresta i l’Ajuntament, fomentant la participació veïnal en les decisions relatives al barri.

Algunes de les propostes

La Floresta que volem ha organitzat la seva proposta en 4 grans eixos: la participació activa dels veïns i veïnes, la preservació dels espais naturals, la millora de la qualitat urbana i el foment de la convivència i corresponsabilitat veïnal.

Pel que fa a la participació activa en les propostes que afecten el barri, La Floresta Parla defensa un nou funcionament dels Consells de Barri i la creació d'un butlletí mensual informatiu amb la participació veïnal, entre d'altres.

En matèria de preservació d'espais naturals, la plataforma proposa un catàleg de patrimoni cultural i un programa integral per a la gestió dels boscos i rieres; a més d’un pla d’autoprotecció i/o emergència per incendis.

En qualitat urbana proposen un pla de millora del transport públic i un projecte integral per a la seguretat viària, entre altres coses.

Per fomentar la convivència i corresponsabilitat veïnal, l'entitat creu que cal divulgar l'ús dels serveis municipals, donar suport a accions culturals, solidàries i mediambientals i desenvolupar plataformes de voluntariat i bancs del temps, entre d'altres.

 
Comentaris

Destaquem