contingut promocionat
logo b tous petit

La forma més senzilla de fer-se un tractament d'estètica

A través de la plataforma Treatwell podràs reservar hora i seleccionar els tractaments que vulguis fer-te

A vegades és difícil quadrar horaris per aconseguir una estona de desconnexió per a nosaltres. La feina, les tasques de casa i cuidar dels nens acostumen a ser les tres coses que més temps s'enduen en el nostre dia a dia. Tot i això, amb una agenda o calendari és fàcil trobar una estona que ens podem reservar per posar-nos a punt i fer-nos algun tractament de bellesa que ens deixi com nous.

Al centre d'estètica B. Tous encara t'ho posen molt més fàcil. A través de la plataforma Treatwell pots demanar cita prèvia per fer-te el tractament que tu vulguis: des de pressoteràpia, manicures, depilacions i massatges fins a tractaments facials, exfoliants i anticel·lulítics.

Visita B.TOUS

B. Tous és l'oportunitat perfecta per gaudir d'un i relaxar-te amb una manicura o amb massatges i xocolateràpia. Entra a la plataforma Treatwell per veure més informació sobre els tractaments que ofereix B. Tous i reservar cita. A més, a les seves xarxes socials, estaràs a l'última sobre les darreres tendències en el món de l'estètica.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?