La Guitza tanca les portes després de més de 12 anys d’activitat política i social

El Casal Popular es dissol aquest mes de juny per sumar-se a Cal Temerari

El Casal Popular La Guitza tancarà les seves portes aquest mes de juny, després de més de 12 anys d’activitat política i social i com a espai autogestionat referent a Sant Cugat. L’entitat ha decidit dissoldre’s com a conjunt per sumar-se al projecte d'autogestió i participació popular Cal Temerari.


La Guitza ha quedat petita (...) ara Sant Cugat necessita més, declaren els membres del Casal Popular en el seu blog. Així, amb la voluntat de seguir col·laborant en la vida associativa i d’autoorganització popular, La Guitza ha decidit unir-se al nou projecte d’autogestió Cal Temerari. Un projecte molt més ampli i potent que el nostre, que ens desborda i supera i ens fa veure com cal seguir treballant a la nostra ciutat, han afegit.


Tot i així, el Casal Popular ha afirmat que faran el possible per seguir mantenint els seus projectes consolidats, com el Quinto de Nadal i el Correllengua, des de Cal Temerari.

Més de 12 anys fent La Guitza

La Guitza va néixer, impulsada pels joves Maulets, l’any 2002, i des de llavors ha estat el centre de reunió de col·lectius com l’Assemblea de Joves, l’ARRAN o la CUP, esdevenint un espai autogestionat de referència per als joves santcugatencs. Però també ha estat un punt de trobada per a tots els joves, sota unes idees de llibertat, participació i assemblearisme.

El comiat

La Guitza ha organitzat dos dies per acomiadar-se. Aquest divendres, 5 de juny, a partir de les 21.00 hores, hi haurà un sopar popular i dos concerts de grups santcugatencs, de rap i de rock, al Parc Ramon Barnils. També, aquest dissabte, 6 de juny, s’ha organitzat un vermut i una paella popular, davant del local de La Guitza, al carrer Migdia, a les 12.00 hores. A més, hi haurà micròfon obert per tothom i una subhasta d’objectes i mobles del casal.

 
Comentaris

Destaquem