contingut promocionat
logo hermanos almansa

La importància d'aïllar correctament la teva casa

És fonamental aconseguir un aïllament correcte per mantenir la casa a la temperatura adequada

Per fer front a la calor acostumem a utilitzar l'aire condicionat, una eina que ens permet estar a una temperatura perfecta dins casa nostra. L'aire condicionat és un aparell que consumeix molta energia, motiu pel qual hem de fer-ne un ús responsable. Per aconseguir-ho, el bon estat de les finestres és un factor clau.

Per aïllar tèrmicament la nostra casa i evitar que s'escapi l'aire fred i entri la humitat i la calor hem de mantenir portes i finestres tancades, de manera que evitarem el pas de l'aire. Aquest és el principal consell per mantenir la temperatura i la humitat controlada, tot i que només aconseguirem aïllar una mica de la cambra.

Una corredera de 3 carrils instal·lada juntament amb unb tendall d'Hermanos Almansa FOTO: Cedida

Segons diversos estudis, el 25% de les temperatures s'escapa de les cases, ho fa per les parets. Tot i que sembla un problema difícil de solucionar, per evitar aquesta pèrdua només s'ha de folrar les parets amb material aïllant. Aquest material, a més d'impedir el canvi de temperatura, acostuma a tenir propietats acústiques, així que faràs que la teva casa sigui més silenciosa.

Utilitzar persianes i cortines com a aïllant també és una altra idea per mantenir la temperatura, ja que, tot i que és una mesura menys efectiva que les anteriors, dificulta el transvàs de temperatures amb l'exterior. Per adequar les finestres, el millor que pots fer és instal·lar vidres dobles. Amb finestres d'alumini d'aquest tipus evitaràs que el 50% del fred s'escapi i també milloraràs l'aïllament acústic. Si vius en un carrer amb molt de trànsit, una de les primeres coses que notaràs és el silenci.

Si estàs pensant a canviar les finestres de casa teva perquè les vols esperar o perquè vols estalviar electricitat amb aquest aïllament, la fusteria d'alumini Hermanos Almansa t'ofereix diversos serveis pensats per a tu. Els més de 42 anys d'experiència en el sector són una garantia de la seva forma de treballar i l'adequació dels resultats finals. Si vols més informació, a la seva web pots demanar un pressupost a la teva mida.

 
Comentaris

Destaquem