contingut promocionat

 

logo evom

La importància del manteniment dels ascensors

EVOM Ascensors compta amb els recanvis necessaris de tots els fabricants

Els ascensors són un dels elements que més utilitzem en el nostre dia a dia: per sortir de casa, baixar al metro o pujar a l'oficina. És una de les eines més pràctiques i més utilitzades, i per això, necessiten el manteniment adequat perquè tot funcioni perfectament.

b evom ascensors

EVOM Ascensors és una empresa santcugatenca especialitzada en el manteniment d'ascensors de qualsevol marca. El seu equip de professionals disposa de les eines necessàries per fer les reparacions necessàries i tenen accés als recanvis de totes les companyies, cosa que facilita qualsevol mena de reparació. Aquest servei és idoni per a les cases unifamiliars amb ascensor i les comunitats de veïns, que poden posar solució a les avaries de forma ràpida i senzilla.

EVOM Ascensors, a més, també es dedica a la instal·lació d'ascensors i disposa d'un showroom per veure els diferents models que ofereixen a les seves instal·lacions de Cornellà de Llobregat. I si tens problemes amb la porta del teu garatge o necessites fer una instal·lació elèctrica de baixa tensió, també pots comptar amb l'equip d'EVOM, cosa que farà unificar els serveis i per tant, fer tot el procés molt més fàcil.

 
Comentaris

Destaquem