contingut promocionat
 
Catalonia Ceramica

 

La importància de tenir un bon paviment

A Catalonia Ceràmic t'assessoraran per escollir el millor paviment o revestiment pel teu projecte de nova obra o reforma

En el moment de fer una reforma a casa, el més habitual és canviar només els mobles i la decoració, però el paviment és un dels  més important. Aquest canvi afavorirà en un futur, no només a l’estètica de l'habitatge, sinó també a les necessitats de cadascun. 

El paviment és el primer que hem d’escollir, ja que serà la base per poder decidir els mobles i la decoració de tota la casa i, d’aquesta manera, quadrar tot l’estil que volem aconseguir. També és important tenir present les diferents característiques tècniques que ens ofereixen cada tipus de paviment.

Per aquesta raó és recomanable parlar amb un assessor perquè t’ajudi en l'elecció el millor paviment amb relació a tot el que busques: l’estil, el manteniment, la durabilitat, el preu.

A Catalonia Ceràmic t’ajudaran en tot moment amb la teva reforma. I si encara no estàs decidit, a la seva botiga-expositor de 600m2 trobaràs tot allò que busques per casa teva.  

Botiga de Catalonia Ceràmica a Cerdanyola amb els millors productes de la llar com ara aixetes o rajoles per a banys, cuines, etc. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem