contingut promocionat

logo creanova

La intel·ligència artificial, aplicada per primer cop a les escoles

El col·legi CreaNova l'aplicarà en l'ensenyament de matemàtiques i ciències

El col·legi CreaNova serà un dels centres pioners que llançarà l'aprenentatge de les assignatures de matemàtiques i ciències amb eines d'intel·ligència artificial de cara al curs vinent.

Els alumnes d'ESO, disposaran el curs 2019-2020 d'eines d'Intel·ligència Artificial d'aprenentatge adaptatiu de la plataforma McGrawHill. Aquestes noves eines complementaran a les classes presencials i l'acompanyament d'especialistes de matemàtiques, que ja es fan aquest curs.

 

b cranova abril 2019

 

Aleks, intel·ligència artificial per a les matemàtiques

Aquesta eina analitza mitjançant un qüestionament adaptatiu quins són els coneixements dels alumnes i que és allò que no sap. Mentre els alumnes fan els exercicis, Aleks els examina de forma periòdica per assegurar-se que no han oblidat allò que ja han après.

Labster, un ensenyament més complet de ciències

Al laboratori de Biologia, Física i Química, el col·legi afegirà aquesta eina de laboratori virtual interactiu. Labster és una eina per a fer pràctiques de forma més àgil.

Aquestes eines són una clara mostra que la tecnologia pot millorar la qualitat de l'ensenyament que reben els nens i nenes. La seva aplicació de forma controlada i acompanyada per les explicacions dels professors fa que puguem veure l'escola del futur cada cop és més a prop.​

 
Comentaris

Destaquem