La Jornada FesCamp es trasllada a la plaça de Barcelona

Tres dies d'activitat, del 26 al 28 de maig, al voltant de l'Art, la Comunitat i el Medi ambient

La tercera edició de la Jornada FesCamp, el Festival d'Art, Comunitat i Medi ambient presenta enguany tres dies d'activitats que es concentraran a la plaça de Barcelona. Unes propostes que s'estendran del divendres, 26 de maig, fins al diumenge, dia 28, creant un espai de debat amb activitats per a tots els públics.

El FesCamp és un projecte d'activació i articulació de processos artístics col·laboratius entre artistes i agents locals que es desenvolupa anualment a Sant Cugat i els seus barris. Durant el procés, es desenvolupen projectes i activitats relacionats amb la sostenibilitat ambiental, el canvi climàtic, la justícia social i el territori, que es visualitzen durant les Jornades FesCamp.

Les activitats

FesCamp vol reflexionar sobre el medi ambient i la sostenibilitat amb idees de tots els públics FOTO: Estefania Bedmar

En la tercera edició de l'activitat, aquesta es concentra a la plaça de Barcelona. Divendres es farà un taller de construcció d'una yurta, a partir de les 15 hores. A les 18.30 hores començarà una acció musical i poètica, Memòria oral de resistències locals: Tothom a la plaça!

En acabar, a les 19 hores, es farà la presentació i exposició dels processos FesCamp 2016/17.

Ja dissabte, les propostes començaran a les 10 hores amb el taller familiar amb materials reciclats Creadors de Meravelles. A les 11 hores es farà un vermut-tertúlia per parlar d'Experiències FesCamp i a les 13 hores, un concurs d'amanides creatives.

La jornada seguirà amb un dinar popular vegetarià, i a la tarda, a les 16 hores, es farà un taller amb inflables Barricades inflables contra el canvi climàtic. La darrera proposta és Ciutat bombolla: engranatges d'un estil de vida. Serà a les 18.30 hores i serà una acció participativa de Teatre Social i Debat.

Diumenge la proposta és Explorem el territori des de l'aigua. A les 10 hores començarà a la plaça de Barcelona una caminada popular fins a la Floresta on es farà, a les 12 hores, una acció participativa que porta per nom Converses entre espècies.

Consulteu el programa d'activitats.

 
Comentaris

Destaquem