La lluita feminista es fa sentir pels carrers de Sant Cugat

ICV-EUiA, ERC-MES, Podem i entitats feministes han recorregut els carrers de la ciutat

"El compromís de les institucions públiques amb els drets humans de les dones només pot expressar-se amb la realització de polítiques per la justícia de gènere", diu el manifest que, aquest dimecres 8 de març, han llegit membres dels partits d'esquerres i entitats locals amb motiu del Dia de la Dona Treballadora

Un manifest que, tal com explica Ainhoa Miró, secretària de la dona d'ERC, tenia l'objectiu de "despertar les consciències adormides. Moltes de les violències masclistes que vivim a la nostra societat les hem invisibilitzat i ens hem fet a elles, amb aquesta mobilització volem fer una crida perquè la gent se n'adoni de l'error que hi ha a la societat i intentar canviar-ho". 

FOTO: Artur Ribera 

Prop d'un centenar de persones han recorregut els principals carrers de la ciutat, des de la plaça d'Octavià fins a la plaça de Lluís Millet, per fer sentir la lluita feminista. La marxa ha comptat amb l'acompanyament de la coral Cantem les 40, que ha actuat en tres punts del recorregut, un d'ells davant la seu del PP. 

D'altra banda, la marxa unitària anticapitalista que la CUP, Hora Bruixa, Arran, la Xesca, i Joventuts de la Floresta, havien convocat per aquest dimecres, mitja hora abans que comencés l'altra manifestació, no s'ha realitzat. Així doncs els assistents a aquesta convocatòria s'han unit a la marxa de la manifestació organitzada per ICV-EUiA, ERC-MES i Podem.

Mireu les imatges de la manifestació

Més informació
 
Comentaris

Destaquem