La marató per donar sang de l'Hospital General vol augmentar les donacions

La campanya es farà aquest divendres, 27 d'octubre, de 9 del matí a 8 del vespre, al vestíbul de Consultes Externes

L'Hospital Universitari General de Catalunya i el Banc de Sang organitzen una nova campanya extraordinària per donar sang aquest divendres 27 d'octubre de 9.00 del matí a 20.00 del vespre. Les donacions es faran al vestíbul de Consultes Externes, i es fa en substitució del punt fix de donació de sang de cada dimecres.    

En la campanya d'aquest any es vol superar les 110 donacions que es van fer l'any passat. La iniciativa està oberta a tothom, tant a professionals de l'hospital com a familiars i amics de les persones ingressades, pacients i ciutadans que vulguin. Actualment, les reserves del Banc de Sang es troben en nivells normals, però els grups sanguinis amb menys quantitat són els dels grups A- i O-

'La sang diu coses, comparteix-la'

Els grups sanguinis que menys reserves tenen són el A- i O- FOTO: Cedida

Es pot donar sang de manera habitual els dimecres excepte els festius de 16.30 h a 20.00 h a la Sala d'Espera del Laboratori, a la planta 0. Només cal tenir 30 minuts disponibles per donar sang, i no cal estar en dejú. És necessari també estar en bona salut, ser major d'edat, pesar almenys 50 quilos, i no estar embarassada, en el cas de les dones. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem