La marxa solidària TransMaluta escalfa motors

Aquesta trobada s'organitza cada any en homenatge a Guillem Malet

Els amics i familiars de Guillem Malet, santcugatenc que va morir de càncer fa cinc anys, organitzen un any més la TransMaluta, una marxa que recorre el trajecte que cada dia feia aquest jove santcugatenc per desplaçar-se des de Sant Cugat fins a Barcelona, crueant Collserola. Aquesta marxa solidària, que tindrà lloc el dissabte 21 de maig, col·labora amb el programa de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) de recerca contra el càncer.

El recorregut té una distància de 24 quilòmetres i arriba fins al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), centre on investigava i feia recerca el Guillem. "És una trobada i un homenatge al Guillem", explica un dels organitzadors de la TransMaluta, Guillermo Gallardo, que explica també que paral·lelament es farà una marxa més curta, de 14 quilòmetres, que es fa caminant. Aquesta marxa finalitza a l'estació de metro de Mundet. Després es farà un pica-pica al PRBB.

Segons els organitzadors, la participació ha anat creixent a mesura que han anat passant els anys, i en aquesta esperen que la participació superi el centenar de persones. L'organització també ha fet oficial la nova samarreta de la 5a TransMaluta, dissenyada per Top-climb i CaraiCaram, i esponsoritzat per Mammoth Hunters. Tots els detalls es poden consultar a la pàgina de Facebook de la TransMaluta.

 
Comentaris

Destaquem