contingut promocionat
Logo Carme Talleda

 

 

La música: eina de recerca

La música no és només una assignatura que els nostres fills han d’aprovar a l’escola, és una oportunitat de millorar les seves vides i fer el que més els hi agrada

“Conéixe’t a tu mateix” diu el savi. Avui, amb el soroll mediàtic i d’altres de tota mena que ens envolten es fa difícil, al trajecte de la vida, complir amb aquesta màxima. Però, i en definitiva, si algun sentit té l’existència, és el de retrobar-nos amb la nostra autenticitat. Iguals en drets i deures, però amb diferents objectius a assolir dins la societat.

 

Descobrir-se a un mateix

A l’infant i a l’adolescent moltes vegades els hi costa descobrir el seu autèntic “jo”. Aquesta dificultat ha existit de sempre, però darrerament s’ha incrementat molt més. Quan aquests nens o nois entren en contacte amb l’univers musical, aquesta poderosíssima eina esdevé una ajuda de gran vàlua per a la seva autoafirmació, evitant el gregarisme o seguidisme, el gran mal actual.

 

Trobar la llibertat

Tanmateix, la Música ens fa trobar els tresors de la pau, la serenitat, la bellesa: la llibertat, sens dubte! Però, també els adults que no han pogut fer-ho abans sempre estan a temps per a entrar en aquest apassionant món. La Música ens espera a tots. Sempre.

 
Comentaris

Destaquem