La música local protagonista de la Gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat

La flautista santcugatenca Elisabet Franch i l’Orquestra Acadèmica de Sant Cugat actuaran a la celebració del 14 de març al Teatre-Auditori

La Gala de l'11a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat tindrà com a protagonistes la música de la flautista santcugatenca Elisabet Franch i la de l'Orquestra Acadèmia de Sant Cugat. Una gala que se celebrarà el dilluns, 14 de març, a les 19.30 hores al Teatre-Auditori, i per a la qual es podran recollir les invitacions a partir d'aquest dimarts, 9 de febrer, a l'Oficina de Turisme.

Durant la Gala es donaran a conèixer els guardonats amb el Premi Ciutat de Sant Cugat 2015. Un reconeixement a què opten 16 candidatures: Arqbag, Assadegam, Associació Astronòmica Sant Cugat- Valldoreix, Associació de veïns de Volpelleres, Banc del Temps, Coral Tardor de la gent gran, Cristina Casale, Dar-Al- Amal: Casa de l’Esperança, Diables de Sant Cugat, GFT, Grup de teatre Espiral, Grup Mediterània, Marc Serrahima, Nina Studio, Residència Sant Salvador i Wise People.

Podeu consultar els motius de les nominacions.

La gala s'ha presentat aquest dilluns, 8 de febrer FOTO: Localpres

La regidora de Comunicació, Informació, Innovació i Govern Obert, Joana Barbany, ha presentat la Gala aquest dilluns, 8 de febrer, celebrant que els Premis Ciutat de Sant Cugat comptin enguany amb música en directe feta a casa nostra i tinguin la participació d’una de les flautistes santcugatenques amb més trajectòria internacional que, a més a més, ha estat Premi Ciutat de Sant Cugat 2013’.

La gala estarà presentada pels periodistes santcugatencs Jofre Llombart i Marina Romero. Fins al 21 de febrer les votacions estaran obertes a la pàgina web www.santcugat.cat/premis i també es poden realitzar a través de les urnes instal·lades en diferents edificis de la ciutat. El dimecres 2 de març el jurat es reunirà per decidir els guanyadors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem