La periodista santcugatenca Mònica Planas, premi de comunicació no sexista

La crítica de televisió de l'ARA ha estat reconeguda per les seves columnes en la 23a edició dels guardons

La santcugatenca Mònica Planas ha rebut el premi de comunicació no sexista atorgat per l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya. La periodista, crítica de televisió de l'ARA i col·laboradora de Mundo Deportiva, ha estat reconeguda en la 23a edició dels guardons "per crear opinió en perspectiva de gènere en premsa escrita generalista i temàtica".

Els guardons es lliuraven el divendres, 13 de novembre, en un acte a l'Auditori del CaixaForum que va aplegar 300 persones. També es va reconèixer la trajectòria de Núria Ribó i es va distingir Cristina Sen (La Vanguardia), Juan Mora (As), Estrella Montolío (UB), Pepa Bueno (Cadena SER), Ana Requena (Eldiario.es), i Montserrat Boix (Mujeres en red, el periódico feminista i el documental Els internats de la por).

A més, l'entitat organitzadora dels premis va emetre dos "tocs d'atenció" que recauen en el periodista Joaquin Luna, de La Vanguardia, per algunes de les seves columnes d'opinió i als diaris El Periódico i Diari de Girona per excés de sensacionalisme en dos casos de violència masclista.

 
Comentaris

Destaquem