La plaça de Barcelona s'omple per celebrar els 50 anys d'Organ

La festa, oberta a tots els santcugatencs, ha tingut lloc aquest dissabte, 16 de setembre

Organla immobiliària i administració de finques més antiga de la ciutat, ha celebrat aquest dissabte, 16 de setembre, la festa del seu 50è aniversari

Una festa que, des que ha començat, a les 17:30, ha omplert la plaça de Barcelona de petits i grans, d'amics, de clients, de proveïdors i de santcugatencs que s'han volgut sumar a la celebració. 

Festa 50 anys d'Organ

Festa 50 anys d'Organ

La cita ha comptat amb una pintada de cares. Després, el pallasso Pep Callau i els Pepsicolen han pujat a l'escenari de la plaça. La festa ha continuat amb una actuació dels Castellers de Sant Cugat i la bufada d'espelmes del pastís. El punt final de la celebració l'ha posat el mag Toni de las Heras.

Mireu les millors imatges de la celebració. 

170916 lalipuig 3653

Petits i grans s'ho han passat molt bé amb l'actuació de Pep Callau FOTO: L. Puig

Javier Pérez del Pulgar, Director General d'Organ, ha estat l'encarregat de dirigir unes paraules al públic. Pérez del Pulgar ha destacat que "Organ és una immobiliària oberta, acollidora i se sent fortament lligada a Sant Cugat. Volem reivindicar el valor de l'empresa familiar, un motor econòmic que és gairebé el 90% del teixit empresarial de Catalunya".  Pérez del Pulgar ha volgut dedicar la festa al seu pare, i ha tingut unes paraules de record cap a ell, per la visió empresarial i l'esforç que hi va dipositar en Organ.

Festa 50 anys d'Organ

Festa 50 anys d'Organ

Per la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha volgut felicitar a Organ per aquests 50 anys. Conesa ha destacat que "empreses com Organ han vist la transformació de la ciutat i han sigut testimonis del canvi". Conesa ha volgut felicitar a Javier Pérez del Pulgar i a la seva mare per haver agafat les regnes de l'empresa familiar i ha afegit que "Sant Cugat té futur pequè hi ha empreses com Òrgan". 

Els Gausacs durant l'actuació FOTO: Lali Puig

Els Gausacs durant l'actuació FOTO: Lali Puig

Bufant l'espelmes FOTO: Lali Pui

Bufant l'espelmes FOTO: Lali Puig 

Mireu les millors imatges de la celebració. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem