La plaça de Barcelona s'omplirà d'havaneres amb el TOT Sant Cugat

Els Nois de l'Eixida i els Port Bo posaran la música a la vetllada del divendres 7 de juny

La plaça de Barcelona de Sant Cugat del Vallès s'omplirà d'havaneres el divendres 7 de juny, amb la Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat, que, com no podia ser d'una altra manera, es tancarà amb un tast de rom cremat. I és que el rom cremat és la beguda indispensable de qualsevol cantada d'havaneres. Sense un tast d'aquest licor, una vetllada d'aquest tipus estaria incompleta. Aquesta cita està patrocinada per Sorea i la immobiliària Organ.

El grup santcugatenc Els Nois de l'Eixida seran els encarregats d'obrir la vetllada a les 21 hores. Aquesta banda local cantarà un parell de cançons conegudes per tot el públic i que animaran la nit. Tot seguit, els Port Bo, tot un referent en el món de les havaneres, pujaran a l'escenari per interpretar el seu repertori.

 

Aquesta banda nascuda a Calella de Palafrugell ha estat un dels màxims exponents en la difusió d'aquest gènere tradicional català nascut a Cuba per tot el món. El grup ha actuat a places tan rellevants com el Palau de la Música Catalana, Tòquio, Alep i la Universitat d'Ankara (Turquia) donant a conèixer aquesta part de la cultura catalana.

Més info: Els Port Bo, protagonistes de la primera Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat!

 

I per acabar de fer gaudir als assistents a aquesta cita essencial per als amants de les havaneres, les dues bandes actuaran conjuntament per interpretar algunes de les peces més famoses: La Vella i el Meu Avi. Un cop finalitzada la cantada, tots els assistents podran tastar gratuïtament un tast de rom cremat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem