La Policia Local de Sant Cugat incorpora set agents nous

La plantilla de la Policia Local de Sant Cugat superarà els cent agents

La Policia Local de Sant Cugat del Vallès incorporarà set nous agents, graduats recentment en l’Escola de Policia de Catalunya. D'aquesta manera, la plantilla de la Policia Local arribarà fins als 103 agents i es complirà una de les reivindicacions polítiques d'algunes formacions santcugatenques d'augmentar la xifra de policies al municipi davant l'increment de robatoris dels últims anys.

Aquest dijous es va celebrar l’acte de lliurament de diplomes del Curs de formació bàsica per a policies 2017-2018 de l’Escola de Policia de Catalunya. Enguany, s’han graduat 255 nous agents de les policies locals de 67 ajuntaments catalans. L’edat mitjana dels alumnes es situa en els 32,7 anys, i pel que fa al gènere, un 19,35% són dones i un 80,65% són homes. A més, el nombre d’alumnes amb estudis universitaris és del 32,62%.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, va voler destacar durant l'acte de graduació "el compromís d’aquests 255 homes i dones que heu decidit ser policies, no només com una feina, sinó com un ofici, l’ofici de posar els altres per davant de vosaltres mateixos".

 
Comentaris

Destaquem