La Policia Local deté dos persones per un presumpte delicte de robatori amb força

Les detencions es van produir en mig d'una vigilància policial, al veure dos individus amb actitud, segons la policia, sospitosa

La Policia Local de Sant Cugat va detenir dues persones per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Les detencions es van produir el dissabte 30 de juny, als voltants de les 23:00 h. La Unitat de Suport Policial de la Policia Local realitzava un dispositiu de patrullatge preventiu de robatoris en interior de domicilis, conjuntament amb Mossos d'Esquadra. Va ser aleshores quan van veure dos persones amb actitud, segons la policia, sospitosa.

La detenció, per tant, va ser conjunta fruit de la coordinació de les unitats Omega (Policia Local), i Fura (CME) dins del dispositiu de protecció d'habitatges dissenyat en la Mesa de Coordinació operativa d'ambos cossos de policia. Els agents dels dos cossos policials, que anaven de paisà, van observar una persona en mig de la via pública amb una actitud que els va fer saltar l'alerta, en un carrer de Valldoreix.

Els agents van realitzar una guaita discreta d'aquest individu i seguidament van observar un altre individu enfilat a la façana d'un habitatge amb mig cos a l'interior del domicili i fent ús d'una llanterna. Un cop feta l'observació, els agents van aturar les dues persones, les van identificar i les van detenir, al comprovar que tenien diversos antecedents per robatoris amb força.

Els detinguts van ser traslladats pels agents a comissaria policial i posats a disposició judicial per informar a les autoritats judicials competents els fets ocorreguts. Arrel d'aquest darrera detenció, les unitats d'investigació policials treballaran per determinar si són autors d'altres robatoris amb força en domicilis a la zona.

 
Comentaris

Destaquem