Detingudes dues persones per un furt al Centre Comercial

Els fets es van produir la tarda de dimecres, 13 de febrer

La Policia Local de Sant Cugat del Vallès detenia dues persones la tarda del dimecres, 13 de febrer, per un furt al Centre Comercial Sant Cugat. Les patrulles de paisà de la Policia Local i Mossos d'Esquadra estaven realitzant un servei conjunt de prevenció de furts en establiments comercials i de robatoris en interior de vehicles quan van ser alertats pel personal de seguretat privada del Centre Comercial perquè s'havia produït un furt en un establiment de perfumeria per un valor aproximat de 730 euros.

Al mateix moment, els agents també van ser alertats d'una persona que es trobava amagada entre diversos vehicles a l'aparcament exterior del centre comercial. De seguida els agents policials van poder localitzar la persona que s'amagava a l'aparcament i una segona persona sospitosa va ser localitzada pel mateix personal de seguretat a l'interior de l'establiment.

Els agents van detenir els dos individus per un presumpte delicte de furt. Les dues persones van ser reconegudes també pel personal de l'establiment on s'havia produït el furt. De la mateixa manera, la Policia Local va retirar un cotxe aparcat a l'exterior del centre comercial per tenir sospites que es tractava d'un vehicle relacionat amb els dos detinguts.

 
Comentaris

Destaquem