La presidència del Club Muntanyenc es decideix aquest dimecres

Silvano Bendinelli i Antònia Sans són els dos candidats que s'han presentat a les eleccions

Els socis del Club Muntanyenc Sant Cugat escullen aquest dimecres, 18 de novembre, nova presidència i nova junta directiva. Els dos candidats són Silvano Bendinelli i Antònia Sans. Un dels dos substituirà al fins ara president del club Francesc Cruces, que ha liderat l'entitat en els darrers sis anys.

Bendinelli s'acompanya de nou persones entre les quals hi ha Ignasi Gonzalvo, Jesús Gràcia, Imma Pueyo, Iris Casabona i Ferran Muray, per constituir la nova junta, de les que tres ja formaven part de l'actual junta. En aquesta opció i segons explica l'aspirant a president: "Desitgem que el Club tingui un desenvolupament encara més estès a la nostra ciutat i crear llaços amb altres entitats". Pel candidat, entre altres propostes, el club ha de ser "un centre de referència de la ciutat, obert a totes les instàncies socials, consolidar l’equilibri econòmic del Club i activar tots els aspectes socials".

Per la seva banda Sans ha explicat que a la seva candidatura i la dels 11 socis en total que es presenten sota el lema: "Fem batejar la llum del CMSC", hi haurà noms com el de Jaume Cifuentes, Marc Dinarés, Josep Maria Bordas Manel Soler i Berta Clarós. Sans també ha posat en relleu que el seu grup ha dissenyat onze objectius distribuïts en cinc eixos que es divideixen entre persones, seu social, economia, eixos i ciutadania. "Volem que el club sigui un referent, tenir una base àmplia de ciutadans, ser un referent tècnic en l'esport competitiu i fer del Muntanyenc una entitat viable i sostenible econòmicament".

Cas únic en 70 anys

La seu del Club Muntanyenc Sant Cugat està al carrer Sant Bartomeu, 11. FOTO: Artur Ribera

Dels 1.850 socis que actualment té l'entitat del carrer de Sant Bartomeu, tenen dret a vot uns 1.300, el col·lectiu major de 18 anys i que estan al corrent de pagament. Amb les candidatures de Sans i Bendinelli es trenca una premissa fins ara mai trencada i és que amb 70 anys d'història sempre s'ha presentat una única opció a presidir el CMSC.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem