La prevenció és la millor eina per evitar els robatoris

Com més difícil ho tingui el lladre menys s'interessarà per la nostra casa

A causa de l'augment dels robatoris a les llars s'ha incrementat en els darrers temps, no hem d'oblidar que la millor manera de fer-hi front és la prevenció. Hi ha moltes recomanacions a seguir per fer més difícil la feina als lladres i dissuadir-los com, per exemple, comprovar sempre que les portes i les finestres estan ben tancades, instal·lar dispositius de seguretat o evitar els signes evidents d'absència deixant les persianes sense baixar del tot o un punt de llum gestionat per un programador que l'encengui i el tanqui a unes hores determinades, quant no hi som.

Un dels punts més importants per tenir en compte és la porta d'entrada. És molt recomanable disposar d'un bon pany de seguretat que compti amb un bombí fabricat amb materials resistents, així com un pany secundari de diferent model, amb el que dificultarem l'accés a l'habitatge.

Pensant en això, a la Ferreteria Sabadell s'han especialitzat en la instal·lació d'aquests tipus de panys, de manera que et poden assessorar i oferir la millor solució per protegir la teva llar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem