contingut promocionat

LITTLE DUCKY

 

La primera escola bressol amb anglès a Sant Cugat

L'anglès forma una part molt important per l'educació dels més petits

Little Ducky és una escola d'infants on l'anglès, el català i el castellà formen part del seu dia a dia. L'escola té un projecte educatiu on els nens i nenes poden experimentar amb els cincs sentits, mitjançant tallers i activitats pel desenvolupament sensorialL’anglès conforma una part important per l’educació dels nens i nenes i es treballa en els tallers, jocs, al patí i al menjador. Aprendre un altre idioma els facilitarà en un futur l’estudi d’altres idiomes.

Dins de les aules els infants realitzen diferents activitats per treballar diferents hàbits d'ordre, d'higiene, la seguretat en si mateixos i l'autoestima. Des de l'escola es treballa amb la música per afavorir el desenvolupament de la concentració. Per seguir treballant amb les diferents capacitats de cada infant, Little Ducky fa sessions de jocs heurístics, activitats realitzades amb materials i objectes comuns. 

La clau de Little Ducky és la comunicació amb la família: durant tot el curs fan trobades informals durant l'entrada o sortida de l'escola, emails on es manté el contacte de manera personalitzada, i una de les opcions preferides dels pares, a través d'una plataforma virtual, que és la manera més ràpida de mantenir el contacte.

L'escola bressol ofereix diferents serveis, com és l'acollida fixa o ocasional, la natació, que beneficia a les capacitats cardiorespiratòries i a la seva coordinació muscular; o el menjador, que disposa de cuina pròpia i on s'elaboren menús diaris per aconseguir una dieta equilibrada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem