La primera Fira d'Economia Solidària mostra el seu potencial a Sant Cugat

Donar-se a conèixer i establir vincles són els objectius assolits en aquesta edició celebrada diumenge, 2 d'octubre

La primera edició de la Fira d'Economia Solidària a Sant Cugat celebrada aquest diumenge ha servit per mostrar a Sant Cugat el potencial de les iniciatives i projectes locals que fomenten una economia més equitativa, democràtica, justa i sostenible.

Organitzada per la Xarxa d'Economia Solidària (XES) de Sant Cugat, la fira ha aplegat un miler de persones, segons l'organització, que s'han interessat per la iniciativa. 22 col·lectius han mostrat la seva tasca i dues xerrades han posat en context la fira a la plaça de Pep Ventura durant el matí de diumenge, 2 d'octubre.

"La fira ha tingut molt bona acollida i ha generat bones sensacions entre els participants. La plaça ha estat plena la major part de la jornada", ha explicat Julià Mestieri, membre de la XES Sant Cugat.

Una fira que "ha servit per a que la gent es conegués, per tant, s'han complert els objectius", ha afirmat Mestieri. De cara a properes edicions, ha explicat que "la XES és molt jove encara, i que ara caldrà valorar la jornada i veure com evoluciona. L'objectiu és arribar a més gent, i que es consolidi. El format s'haurà de veure".

XES Sant Cugat

Un miler de persones han passat per la jornada FOTO: Alen Gómez

La XES és una plataforma ciutadana transversal que té per objectiu la difusió, la presa de consciència i l'impuls d'aquest tipus d'economia. La fira vol ser un espai de trobada dels diferents projectes, empreses, persones o entitats que aposten per l'economia social, sostenible i solidària a Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem