contingut promocionat
Captura de pantalla 2019 09 16 a las 10.25.08

 

 

La programació és el llenguatge del segle XXI

La programació t'ajuda a resoldre problemes complexos i ser més eficient

Igual que tothom ha d'aprendre a llegir i escriure per comunicar-se amb els altres, amb la incorporació de la tecnologia en el dia a dia s'està tornant indispensable saber com funcionen les màquines. Per fer-ho s'utilitza la programació, una habilitat per a dominar l'idioma que fa servir la tecnologia.

A l'acadèmia Codelearn es fomenta l'aprenentatge d'aquestes eines, imprescindibles pels temps que corren. Fan servir el pensament computacional que és una tècnica per solucionar problemes mitjançant tècniques i conceptes informàtics. Aquesta tècnica es pot utilitzar per resoldre problemes complicats de manera algorítmica i fer més eficients els processos de tota mena de disciplines.

L'edat ideal per iniciar-se en aquest món és a partir dels 6 o 7 anys, quan ja se sap llegir amb facilitat. Amb el mètode únic de Codelearn, s'adapten als infants de totes les edats i al seu ritme d'aprenentatge. Les extraescolars que ofereixen són semipresencials, amb una part de treball a classe i un altre des de casa. Les classes presencials són com una tutoria en la qual s'agrupen nens d'edats similars perquè comparteixin l'experiència d'aprendre, fer amics i participar d'activitats de grup. La part de treball a casa es fa des de la seva plataforma online i es recomana que es facin exercicis de 4 a 7 dies durant uns 15-20 minuts.

A mesura que els nens i joves van adquirint coneixements sobre programació de manera prolongada, poden obtenir una certificació de nivell per poder acreditar les habilitats que han adquirit. La programació ja és un llenguatge universal que et serà molt útil en la teva vida.

 
Comentaris

Destaquem