La promoció de lloguer de masoveria urbana rep 28 sol·licituds

Tot i que el període per presentar sol·licituds ha finalitzat, fins el 23 de novembre no es publicarà la llista definitiva de sol·licitants

Des de la segona setmana de juliol fins el dimecres de 30 de setembre l'Oficina Local d'Habitatge ha rebut un total de 28 sol·licituds per optar a un dels 11 habitatges de lloguer protegit amb autoconstrucció assistida en règim de masoveria urbana de la Floresta.

Es tracta d'11 habitatges d'una habitació amb possibilitat d'ampliar fins a dues o tres habitacions. Les superfícies útils, sense l'ampliació, oscil·len entre 37,19 m2 i 71,17 m2. El preu de l'arrendament per m2 serà de 4€/m2, als que s'hi hauran d'afegir les despeses de comunitat, serveis i l'IBI.

Fins el 30 d'octubre no es publicarà la llista provisional d'admesos i exclosos, i després d'un període d'al·legacions, que s'iniciarà el 13 de novembre, es publicarà la llista definitiva, el 23 de novembre. Sostre Cívic serà qui puntuarà i classificarà les diferents sol·licituds en funció dels criteris establerts.

Les fases del projecte

Les cases dels mestres de la Floresta, que actualment formen un conjunt de 6 habitatges de titularitat de Promusa, seran remodelades estructuralment per tal d'acollir-ne 11 o 12. Amb aquest objectiu, Promusa assumirà els enderrocs interiors i les obres exteriors. A més, constuirà una sala annexe de 40 metres quadrats per les entitats i veïns del barri.

 

Un cop s'hagi aconseguit el certificat d'habitabilitat, ja podran entrar a viure els primers masovers. Aquests s'hauran d'encarregar de les obres de rehabilitació dels habitatges.

 

Quan la fase de masoveria hagi conclòs, les casetes dels mestres passaran a ser habitatge social i s'afegiran a l'estoc d'habitatge social que actualment té Promusa per a persones amb necessitats socials.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem