contingut promocionat
ADN Institut anàlisis genètiques

 

 

La prova d'ADN Institut per prevenir el càncer de coll d’úter, ara es pot fer a casa

Les principals autoritats mèdiques recomanen a totes les dones d’entre 30 i 65 anys dur a terme un Test VPH

ADN Institut fa accessible a totes les dones el test d’autopresa per a la detecció del virus del papil·loma humà (VPH). Mitjançant un dispositiu de recollida de mostres, les dones poden realitzar-se la prova elles mateixes on, com i quan vulguin, de forma, íntima, còmode i sense molèsties amb un dispositiu testat i validat internacionalment. Un cop recollida la mostra, és analitzada pel laboratori d’ADN Institut, on es durà a terme tant la validació de la mostra com la seva anàlisi i diagnòstic.

Test VPH ADN Institut ok

 

 

Prevenció del càncer de coll d’úter a Sant Cugat

A fi de posar en marxa una campanya de cribratge a les dones de Sant Cugat, durant els mesos de febrer i març, ADN Institut ha facilitat un descompte del 25% amb el codi PREVCANCERSNTCU
en les sol·licituds a www.adninstitut.com/vphtestcontrol

S’espera que els esforços de divulgació i conscienciació de la importància de la prevenció en un tipus de càncer amb una taxa de mortalitat del 50%, però amb una causa molt clara i accionable, ajudi a baixar-ne la incidència.                   

El test VPH més efectiu que la citologia

El test de VPH és fins al 43% més sensible que la citologia i detecta la infecció en les fases inicials. Més del 80% de dones s’infecten de virus del papil·loma humà (VPH) en algun moment de la vida. Controlar aquestes infeccions és clau per prevenir el càncer de coll d’úter, ja que el 99% dels casos són causats per una infecció prèvia de VPH. La SEGO i l’AEPCC recomanen a totes les dones d’entre 30 i 65 anys dur a terme un Test VPH i reconeixen una sensibilitat major que la citologia.

A ADN Institut et pots fer el Certificat Covid Digital de la UE FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem