La rua dels Tres Tombs se celebrarà el 12 de febrer

La celebració havia de ser aquest 22 de gener, però s'ha ajornat per previsió de pluja

La rua dels Tres Tombs se celebrarà finalment el diumenge 12 de febrer. Aquesta és la nova data fixada per l'Ajuntament i la comissió organitzadora de la festa després que la previsió de pluja obligués a suspendre la rua que s'havia de celebrar aquest diumenge, dia 22 de gener.

D'aquesta manera, es mantindrà el mateix programa previst per aquest diumenge, i el mateix recorregut, sols que es trasllada al segon diumenge de febrer.

La celebració començarà a les 9.00 h del matí i a les 11.00 h hi haurà un esmorzar de pagès al parc de Ramon Barnils. Després començarà la rua pels carrers del municipi.

El recorregut: Pla del Vinyet, Francesc Moragas, Quatre Cantons, Rius i Taulet, passeig Sant Martí, carrer de Castillejos, Salvador Espriu, Francesc Macià, cruïlla carrer de la Creu/ Torre, Francesc Macià, Orient, plaça del Coll, passeig Torreblanca, avinguda de Cerdanyola, carrer de la Creu, carrer de la Torre, Santiago Rusiñol, Santa Maria, plaça Doctor Galtés, carrer de Valldoreix, Sant Antoni i plaça de Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem