La santcugatenca Mireia Decler, participant d''Oh Happy Day'

Decler és component del cor Còctel, que està format per 9 cantants i és de Barcelona

La santcugatenca Mireia Decler participa, juntament amb el seu cor, a la tercera edició del programa emès per TV3 'Oh Happy Day', el concurs de corals i grups de vocals de la Televisió de Catalunya.

Al programa, que s'ha estrenat aquest dissabte 19 de setembre i està presentat per Eduard Farelo, hi participen un total de 10 conjunts vocals, entre ells el Còctel, amb la santcugatenca Mireia Decler entre els seus components.

Decler ha explicat en declaracions al TOT que Còctel "es va formar al mes de maig amb l'objectiu d'entrar a l''Oh Happy Day' i arribar el més lluny possible per, donar-nos a conèixer i aprendre molt". El grup està format per 5 noies i 4 nois. Segons Decler, "Còctel és el grup diferent d'aquesta edició, ens diuen que som el grup del carrer".

La santcugatenca considera que per ella "participar en el concurs de TV3 és una molt bona oportunitat, és una gran experiència".

Mireia Decler

La santcugatenca Mireia Decler té 23 anys i es dedica professionalment al món del cant. Decler està graduada en cant per la Royal School of Music de Londres a través de l'escola Aules de Barcelona.

D'altra banda, la santcugatena compta amb la titulació de Grau Professional d'Ensenyament en Especialitat de Violí, pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Els inicis de Decler en la música estan a l'Aula de So i al Cor Infantil de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem