La seguretat i els sorolls preocupen els veïns de Mira-sol

Els veïns han posat de manifest els problemes de la zona al Consell de Barri celebrat aquest 2 de març

La seguretat davant dels robatoris a cases del barri, el soroll de l'AP-7 i la B-30 o el mosquit tigre són algunes de les preocupacions dels veïns de Mira-sol. Així ho han expressat durant el torn de precs i preguntes del Consell de Barri que s'ha celebrat aquest dimecres, 2 de març, al casal del barri.

Veïns de Mas Gener han expressat el seu malestar davant els robatoris que s'estan produint en municipis de la zona. Entre ells, el propietari d'una casa que els va enxampar quan intentaven robar a la seva propietat.

Damià Calvet, president del Consell i tinent d'alcalde d'Urbanisme els ha respost que s'intensificarà la vigilància. Igualment ha comunicat que cada segon i quart dimecres de mes, a la tarda, la Policia Local de Sant Cugat estarà al Casal per explicar-los mesures de seguretat i donar resposta a les seves peticions.

Els sorolls que provoca l'AP-7 i la B-30 també és un dels problemes amb els quals es troben els veïns. Un tema que s'ha tractat durant el Consell i que Joan Puigdomènech, regidor de Medi Ambient ha assenyalat que s'està requerint al Ministeri de Foment solucioni posant pantalles insonoritzadores.

D'altra banda, veïns de la plaça del Doctor Pila han denunciat la presència de "persones conflictives a la zona" que generen molèsties als veïns per comportaments incívics. Una problemàtica que des de l'Ajuntament s'ha indicat que s'està mirant de solucionar.

El mal estat de les parades de bus, la presència de runes en determinades zones, i la lluita contra el mosquit tigre han estat algunes de les aportacions dels veïns durant el Consell.

Consell de Barri de Mira-sol

El Consell de Barri s'ha celebrat aquest 2 de març FOTO: C.Caballé

Durant la celebració del Consell de Barri de Mira-sol aquest dimecres, 2 de març, s'han tractat altres temes com el procés participatiu de l'avinguda del Baixador de Valldoreix o el del Pla de Millora de Can Cabassa.

També s'ha explicat el pressupost participatiu de la ciutat, o l'estudi acústic de Mira-sol, així com el procés que segueix l'hort comunitari del barri. Aquests temes es desenvoluparan els pròxims dies.

 
Comentaris

Destaquem