La sèmola de blat, un dels aliments més antics de la cuina

La sèmola de blat és una font de seleni, vitamina B i ferro

La sèmola de blat és un dels aliments més complets de la gastronomia mediterrània, gairebé tots el aliments bàsics de la nostra cuina en porten: pans, pastes, sopes i farinetes. La seva llarga digestió fa que et sentis ple durant més estona i evita les ganes de menjar aviat. La sèmola és una font de seleni, vitamina B i ferro: components indispensable per a la salut.

La Piemontesa és un restaurant italià que només utilitza la millor sèmola per a les seves pastes. Seguint les receptes més tradicionals del Piemont, podràs gaudir de plats de pasta fresa elaborada en el seu obrador artesanal. Tot i que la pasta és el plat fort de La Piemontesa, no només ofereix aquest tipus de menjar: hi podem trobar des de risottos i carns fins a les clàssiques pizzes italianes. La Piemontesa ofereix una carta que et permet fer un menú amb més de 400 combinacions de plats diferents.

Fa poc que La Piemontesa ha inaugurat un dels seus establiments a Sant Cugat, però l'experiència aconseguida en més de 21 restaurants garanteix una bona experiència per al client. A La Piemontesa trobaràs ingredients frescos i naturals acompanyats de la tradició del Piemont italià.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem