La setmana arriba amb Sant Joan com a protagonista

Les propostes per gaudir de la setmana a la ciutat

Una setmana més, Sant Cugat bull d'activitats per a tots els gustos i edats. Com cada setmana, el TOT us fa un resum d'aquestes propostes, que les trobareu a l'agenda d'activitats

Cinema, xerrades i concerts

La jornada del Dia Internacional de la Música aplegarà diversos concerts en diferents escenaris de la ciutat FOTO: Arxiu

L'arribada de la Flama del Canigó i la Revetlla de Sant Joan, a partir de la tarda i nit del 23 de juny, són les grans protagonistes de la setmana. Tot i així, la ciutat aplega moltes més activitats de tot tipus. 

Dilluns 20, se celebra dins el cicle cinematogràfic Sant Cugat Fantàstic una mostra de pòsters de cinema contemporani japonès i tast de gastronomia nipona a les 19 hores al Cafè Auditori relacionades amb la posterior projecció de la pel·lícula Ringu del Cicle de Cinema Fantàstic a Cinesa Sant Cugat.

A la tarda, a la Casa de Cultura hi haurà una xerrada sobre com millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer a les 18.00 h organitzat per l'Asociación de Oncología Integrativa

Per dimarts 21, destaca durant tota la jornada la celebració el Dia Internacional de la Música, que aplegarà diversos concerts en diferents escenaris instal·lats arreu del municipi. Tanmateix, a les 21 horeses donarà el tret de sortida al concert de Ràdio Flaixbac 'Va Parir Tour' al parc de Ramon Barnils. 

Dimecres 22 de juny a les 19.30 hores, se celebrarà el Concert de grups de cambra de la Jove Orquestra de Sant Cugat a l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels. 

Una setmana literaria

La portada del primer número de Món Sant Cugat

Durant aquesta setmana se celebraran al municipi diverses activitats relacionades amb la literatura, des de presentacions de llibres fins a lectures de poesia. 

El primer acte d'aquest bloc està previst pel dilluns, 20 de juny, amb la presentació del llibre El meridià de París. Assaigs a través d'una línia imaginària, de Lluís Calvo, a les 19 hores a la Casa de Cultura.

Dimarts, 21 de juny, els santcugatencs podran acudir a l'espai poètic 'Vine a llegir i escoltar poesia' de cada tercer dimarts de mes al Cafè Auditori i a la presentació del llibre L'Escó invisible, de Josep Maria Martí i Rigau, al Claustre del Monestir a les 19 hores. 

Finalment, dimecres 22, s'organitzarà per una banda la presentació del llibre L'Oliwier H de l'escriptora santcugatenca Gemma Artasu a les 19.30 hores a El Vi de Deu, i per l'altra, la presentació de la nova publicació 'Món Sant Cugat', la revista monogràfica que presenta el TOT Sant Cugat de continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc. 

 
Comentaris

Destaquem