La targeta que fa que els serveis dentals siguin més econòmics

El centre disposa de la majoria de les especialitats en el camp de l'odontologia

Amb la voluntat de facilitar l'accés a la salut bucodental, la Clínica Dental R. Piñeiro va llançar ara fa tres anys la Premium Card del centre dental en la que s'ofereixen grans avantatges. La targeta, que es va posar en funcionament amb l'obertura de les noves instal·lacions del carrer de Sant Bonaventura i té un cost anual de 40 euros, permet primeres visites i pressupostos gratuïts, descomptes en tots els serveis, higiene anual, ortopantomografies i revisions gratuïtes. A més, la targeta és gratuïta per a nens de fins a 16 anys i jubilats.


La clínica, ubicada en ple centre de la ciutat i amb més de 29 anys d'experiència, també presta serveis de finançament a 12, 18 i 24 mesos pels seus tractaments. I és que aquesta clínica compta amb una experimentada plantilla formada per cinc odontòlegs amb diferents especialitats en l'àmbit de la salut dental i les darreres innovacions i tecnologies mèdiques.


El centre disposa de la majoria de les especialitats en el camp de l'odontologia com: Odontologia conservadora; Ortodòncia; Prostodòncia o pròtesis dental; Cirurgia Oral; Periodòncia; Articulació témporo-mandibular (ATM); Endodoncia; Implantologia; Odontopediatria i Estètica.

Interior de la clínica Doctors Piñeiro FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem