La tecnologia més avançada per a tractaments d’ortodòncia

Aquesta innovació representa una gran comoditat pel pacient, ja que, entre d’altres, elimina la introducció de resines a l'interior de la boca

Ortodoncia Sant Cugat, és una clínica amb tecnologia de darrera generació i uns professionals que coneixen molt bé com emprar-la. Entre aquesta tecnologia trobem l’escàner 3D Itero Elements que s’empra per elaborar els mapes dentals amb els quals treballen els ortodoncistes i laboratoris. Aquesta innovació representa una gran comoditat pel pacient, ja que, entre d’altres, elimina la introducció de resines a l'interior de la boca evitant les nàusees que pot provocar. Sens dubte és un aparell que millora l’experiència dels adults i sobretot dels nens.


Altres avantatges de l’escàner 3D Itero Elements son la vista de doble pantalla on el pacient veu la seva dentició actual i la simulació de com quedarà una vegada finalitzat el tractament. Millora el temps total del tractament donat que el professional no ha d’esperar els motllos de guix de boca i dents. Els ajustaments són més acurats i reals donada la seva digitalització. Possibilita fer tractaments avançats i permet simular futures correccions anteroposterior o extraccions.

A més, aquesta tecnologia optimitza els tractaments ortodòntics, ja que els escanejos s'envien a una impressora 3D per fer un motllo si és menester o directament als laboratoris per fer els alineadors transparents d’ortodòncia invisible Invisalign.

Vista de doble pantalla abans-després FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem