La trobada internacional d'educadors de nois més gran del món es farà a Sant Cugat

El Viaró es convertirà en el centre neuràlgic mundial dels col·legis de nois, amb l’arribada de 600 professors i directius de nois i més de 160 escoles d’arreu del món

El Col·legi Viaró acollirà la trobada d'educadors de nois més important del món. Una delegació de Viaró Global School de Sant Cugat ha presentat als delegats de la International Boys’ Schools Coalition (IBSC) el lema i les guies principals de la IBSC Annual Conference 2020 que acollirà al juliol de 2020 a les seves instal·lacions.

David Amstrong, director executiu d’IBSC, organització formada per més de 260 col·legis de nois d’arreu del món i que treballa per millorar l’educació i el desenvolupament dels estudiants al llarg de la seva etapa escolar, s’ha mostrat impressionat pel pla de treball presentat pel col·legi: “Estem entusiasmats perquè Viaró aculli la trobada global d’educadors de nois per primera vegada a l’Europa continental. Els assistents engloben tot tipus de col·legis públics, privats, laics i religiosos”, ha explicat Armstrong. “Tant de bo serveixi per mostrar al món els avantatges d’aquest tipus d’educació”.

 

D’altra banda, Miguel Dionis, cap d’estudis de Viaró Global School i membre del board of trustees de la IBSC ha explicat que, “és un honor per a nosaltres organitzar la IBSC Annual Conference, un punt de trobada que ofereix l’oportunitat perfecta per fer dels alumnes millors homes en el futur. És una oportunitat per debatre i compartir les millors pràctiques educatives de tot el món”.

L’acte (Boys, Communities and the Future) posa de relleu la importància de la cooperació de tota la comunitat educativa. En la IBSC Annual Conference de 2019, que ha tingut lloc a Canadà, han participat escoles d’Estats Units, Canadà, Regne Unit, Irlanda, Índia, Japó, Austràlia, Nova Zelanda, Sud-Àfrica i Espanya.

 

A través d’aquesta trobada, Viaró Global School reforça el seu posicionament com escola de referència a Catalunya, així com a nivell internacional, amb un model educatiu centrat en la formació del caràcter, l’excel·lència acadèmica i la potenciació de l’educació física i el foment de l’art, sempre ajudant a les famílies en l’educació de cada un dels seus fills.

Des de la seva fundació el 1995, IBSC celebra conferències globals i esdeveniments regionals que reuneixen a centenars de professionals de 10 països dels 5 continents i que es focalitzen en temes com la salut, el benestar, la tecnologia, la formació del caràcter, l’art, l’esport, entre d’altres, orientats tots ells a l’educació dels nois d’arreu del món.

 
 
Comentaris

Destaquem