La Universitat Internacional de Catalunya estrena instal·lacions Sant Cugat

Amb una inversió de 13 milions d'euros

La Universitat Internacional de Catalunya ha inaugurat aquest divendres, 25 de gener, les noves instal·lacions del Campus Salut Sant Cugat, ubicat a l'Hospital Universitari General de Catalunya, on es troben la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, la d'Odontologia i la Clínica Universitària d'Odontologia.

Amb una inversió de 13 milions d'euros, el Campus Salut compta ara amb una superfície de 18.356 m² que donen servei a prop de 3.500 alumnes, amb un total de 47 aules i seminaris, 10 de les quals són noves, 7 laboratoris equipats amb les tecnologies més avançades, sis gimnasos per a les pràctiques dels alumnes del Grau de Fisioteràpia, i una nova biblioteca de 322 places.

També s'ha ampliat la Clínica Universitària d'Odontologia, amb 88 boxes, 32 dels quals són nous, per donar servei als més de 600 pacients diaris que reben.

La transformació del Campus Salut Sant Cugat suposa per a la UIC Barcelona "un pas més en la contribució a la formació de professionals compromesos amb les persones i la societat", com remarquen en un comunicat. És per això que la universitat ampliarà l'oferta acadèmica amb dos nous Graus el pròxim curs, els de Psicologia i Biomedicina.

 
Comentaris

Destaquem