La Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat programa més de 190 cursos

La nova programació ofereix 2.000 places pensades per a tot tipus de públic

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) inaugura nou trimestre amb un ampli catàleg d’activitats i serveis. Els cursos i tallers que es faran des de gener al març de 2016, s'emmarquen en el lema, ‘Viu la cultura de prop’, en què s’ofereixen més de 190 cursos, tallers i monogràfics repartits en 2.000 places pensades per arribar al públic adult, infantil i juvenil. Les inscripcions es poden fer a partir d'aquest dimecres, del 9 de desembre, a qualsevol dels sis centres formats per la Casa de Cultura, el Casal Torreblanca, el Casino la Floresta, el Casal les Planes, el Casal Mira-Sol i el Centre d’Art Maristany.



La nova programació es divideix entre coneixements, expressió, recursos, informàtica i noves tecnologies, benestar i creixement personal, formació musical, sostenibilitat, art, gastronomia i esport, amb la idea de satisfer les inquietuds culturals i formatives de perfils diversos. A més, i entre totes les activitats d’aquest trimestre destaquen els cursos especialitzats en formació musical que s’oferiran des de la PUA, l’Oficina Musical de Sant Cugat, els nous cicles de cuina de l’Aula Gastronòmica de Torreblanca, dos dels quals es faran per primera al Mercat de Torreblanca.


Coincidint amb els cursos la xarxa ha posat en marxa la seva nova pàgina per explicar als usuaris dels centres totes les novetats que s’ofereixen i estrena perfil a Instagram i Twitter.

Regalar cursos per Nadal

A més la xarxa ofereix la possibilitat d’adquirir ‘Vals regal’ amb l'objectiu de poder regalar un curs o taller amb motiu de les festes de Nadal. Aquesta iniciativa, amb un gran èxit en aquestes dates, significa una bona manera de regalar i fomentar la cultura.

 
Comentaris

Destaquem