La Xarxa Monestir Sant Francesc vol millorar la programació del Xalet Negre

El Xalet Negre forma part de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

La Xarxa Monestir Sant Francesc, formada per entitats del barri i l'Ajuntament, ha iniciat una campanya per tal de millorar la programació d'activitats que ofereix el Xalet Negre.


L'equipament, que forma part de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat, ofereix diversos cursos i tallers cada trimestre. Propostes que per als veïns no són suficients o no coincideixen del tot amb les necessitats i els interessos dels veïns del barri.


Actualment, i de cara al pròxim trimestre, el Xalet Negre, a través de la xarxa de cursos, ofereix activitats de ball i expressió corporal, tallers de xarxes socials o activitats relacionades amb la ment i el benestar emocional i corporal.

Ara, amb l'objectiu d'oferir una programació que s'adigui més als interessos dels veïns del barri, aquest grup està preguntant, a través d'internet i fent visites als veïns, per saber quins tipus d'activitats els agradaria que oferís el Xalet Negre

El pròxim dissabte, 25 de març entre les 10.00 h i les 12.30 h, l'entitat ubicarà una paradeta a la confluència del passeig Torreblanca amb avinguda de Cerdanyola per continuar fent enquestes i informar de la situació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem