Les activitats per gaudir de Bellaterra

Ja es poden formalitzar les inscripcions per als tallers del segon trimestre de l'any

L'EMD de Bellaterra proposa un seguit d'activitats per als pròxims dies. D'aquesta manera, ja s'han obert les inscripcions del 2n trimestre per als tallers que organitza l'EMD. Actualment, hi ha quatre grups oberts. El de Pintura, que se celebra els dimarts de 9.30 a 13.30 hores; el d'Anglès per a adults, els dimarts i dijous de 17.30 a 19 hores; el de Country Linedance, els dimecres de 19.30 a 21 hores; i el de Tai-Txí, els dimecres de 17.30 a 18.30 hores.

D'altra banda, s'han obert dos tallers nous. El primer és el de Gestió de les emocions amb mindfulness, del qual se'n pot participar els dimarts de 10 a 11 hores, o els dijous de 19 a 20 hores. L'altra novetat és el taller d'Iniciació a les noves tecnologies, que s'imparteix els dijous d'11 a 13 hores.

Finalment, hi ha diferents activitats periòdiques mensuals de les quals es pot participar de manera gratuïta. Un cop al mes, a la sala petita de l'EMD, hi ha Física per a no físics. I també un cop al mes es reuneix el Club de lectura. Finalment, cada 3r dijous de mes, de 20 a 21 hores, hi ha Tertúlia Fòrum Bellaterra a la sala gran.

Per a més informació, i per saber els preus dels tallers, consulteu www.emdbellaterra.cat.

 
Comentaris

Destaquem